Momci batališe Korn i krenuše sa autorskim pesmama, što je za svaku pohvalu, ali Korn definitivno ostade inspiracija no.1!

  • Žanr: Nu Metal
  • Izdavač: Adv. Demo CD, 2007.
  • Web: MySpace
  • Piše: Darko Živković

Napokon i ovo da se pojavi. U pitanju je debi album (još uvek bez imena) beogradskog sastava Fadelow u kojem je „vokalni solista“ Marjan Mijić, koga verovatno svi znate, a kako i ne bi kada peva u pola bendova sa naše scene (Tiarah, Draconic, Chainroom). Što se ostale ekipe tiče, bend je nastao iz pepela Norka (Korn tribute bend).

Momci batališe Korn i krenuše sa autorskim pesmama, što je za svaku pohvalu, ali Korn definitivno ostade inspiracija no.1! To se da primetiti po samom načinu sviranja, efektima, štimu, prepoznatljivom zvuku bas gitare itd. Ne bih da zameram puno na tome, jer su pesme dobre, hitične, ma ceo album je bolji od aktuelnog Korna! Moji favoriti: I Must Admit, All My Demons, Subsist.

Produkcija je sasvim solidna, jedino ne volim kada je bubanj kucan, ali ok, dobro je urađen. Naslovna strana omota je zanimljivo odrađena. Sada sledi pokušaj izdavanja (verovatno na jesen), kao i live nastupi, gde ne sumnjam da će biti lošeg provoda. Uh, što bih voleo da Korn čuje ovaj materijal… 🙂

Spisak pesama:

1. Zero
2. Mime
3. Stop It
4. I Must Admit
5. All My Demons
6. Lucid
7. Your Reason
8. No Mistakes
9. Cavity
10. Subsist
11. Don’t You See
12. More Than Fiction

Komentari