Nije mi baš najjasnije šta ovi momci imaju protiv gerijatrijskih ustanova, ali da ih mrze, mrze ih

  • Žanr: Grindcore
  • Izdavač: Demo CD, 2007.
  • Web: –
  • Piše: Nebojša Lakić

„Babe… BABE… mi glođu kosti! A dede mi vade džigericu! Sveštenici zla me posladoše u mračni starački dom! Sada se rulja baba i deda hrani mojim kurcem! Rulja mračna vadi mi džigericu i levo plućno krilo! Vrištim u agoniji dok zle oči baba posmatraju moj zakržljali kurac! To je… STRAŠNA… strašna… SMRT U STARAČKOM DOMU!“. Ne, nije ovo tekst Zaklane Čeljadi, ali jeste sastav nastao pod njihovim uticajem, negde u okolini Sombora.

Predstaviše se ovako: „Starac Mile od 100 leta, Deda Janko, Čiča Gorio, Čiča Toma. Sad nam recite na koju adresu da pošaljemo demo?“. Možda je bolje da im ne dadoh adresu, ali sad nema povratka. Ovo gore je tekst naslovne „pesme“, a druga je „instrumental“, i zove se Agonija Staračkog Doma. Nije mi baš najjasnije šta ovi momci imaju protiv gerijatrijskih ustanova, ali da ih mrze, mrze ih. Produkcija je toliko loša, da opis žanra uzmite sa rezervom, jer valjda bi to trebalo da je to, s tim što se skoro ništa ne čuje.

Momci, pretpostavljam da se mnogo dosađujete, ali ajd’ sledeći put bar kakvu takvu produkciju sredite, da imamo o čemu da pričamo. Ovako zaista nema smisla.

Spisak pesama:

1. Babe Mi Glođu Kosti
2. Agonija Staračkog Doma (instrumental)

Komentari