Sastav kombinuje alternativne pravce, rock, metal i grunge, i takav pristup mogao bi proći i kod nešto širih masa

  • Žanr: Alt. Metal
  • Izdavač: Promo CD, 2008.
  • Web: MySpace
  • Piše: Nebojša Lakić

Ovaj sastav osnovan je u Aleksincu 2003. godine, i od tada se bavi alternativnim metal zvukom kojem je pridodata poštena količina grunge nasledstva. Promo materijal koji nam je dostavljen datira iz 2005. godine, uz single My Blade koji je snimljen godinu dana posle toga. Grupa je nastupala na koncertima 202ke, String Festivalu u Subotici, Metal Battleu, i red je da se nađu i na našim stranicama.

Sa produkcijske strane, ne očekujte previše. Album je snimljen, kako piše, u privatnom studiju u Beogradu, i za pohvalu je to što je sve živo i sirovo, i donekle ima šmek potreban za ovaj žanr, međutim, za iole ozbiljniji rad, od ove stavke bi trebalo krenuti sa korekcijama. Sastav kombinuje alternativne pravce, rock, metal i grunge, i takav pristup mogao bi proći i kod nešto širih masa (osećaju se Pearl Jam, Alice in Chains, Disturbed, Deftones…).

Treba pomenuti da su momci snimili i video za gore pomenuti single My Blade, i generalno gledano, zvuče uvežbano i posvećeno ovom pravcu, pa proverite ako se nađete u prilici.

Spisak pesama:

1. Born With The Sin
2. Bright
3. Cold Rider
4. Living Dead
5. Loaded Shootgun
6. Snipe
7. My Blade (single)

Komentari