Nadimač je sastav za koncerte, headbanging, šutke i alkohol, a ne za stručno analiziranje, traženje grešaka, ispada, ili priču o kvalitetu zvuka

  • Žanr: Thrash Metal
  • Izdavač: Promo CD, 2007.
  • Web: Nadimac.com
  • Piše: Nebojša Lakić

Thrash/speed metal scena u Srbiji vitalnija je, prljavija, gadnija i pijanija nego ikada! Skoro da je nemoguće prebrojati sve te bendove koji egzistiraju u ovom trenutku samo u Beogradu! Nadimač je jedan od predstavnika NWOSTSM (New wave of Serbian Thrash Speed Metal, kad svi imaju nekakve pokrete i talase, možemo i mi :)), a Vukodlak Metal… pa, njihov (adekvatan!) doprinos ovom pravcu.

Koliko tačno ima potrebe trošiti reči na bendove poput ovog? Stvari se mogu završiti u par redova, jer u pitanju je by the book thrash metal, čija muzika je inspirisana kako stranim (Destruction, Kreator, Slayer itd.), tako i domaćim sastavima (SMF, koji nije baš ta priča, ali pristup tekstovima, kao i rifologija, hoće podsetiti na ove beogradske legende). Nadimač je sastav za koncerte, headbanging, šutke i alkohol, a ne za stručno analiziranje, traženje grešaka, ispada, ili priču o kvalitetu zvuka (koji je btw sasvim odgovarajući za ovako nešto). Brzo, brže, kec, i tako u krug.

Sastav je poprilično koncertno aktivan, a od skora je za mikrofonom Dača (Daggerspawn). Pa proverite, ako već niste, provod je bez sumnje zagarantovan. Stara škola, od početka do kraja.

Spisak pesama:

1. Nadimač
2. Dlake na Sapunu
3. Bog Čuva Bekriju
4. Zmajeva Jajca
5. Prdež u Facu
6. Đubre Metal
7. Vukodlak
8. HIT
9. Usro si Motku
10. Krvave Desni
11. Ke Kaco

Komentari