I pored zajebancije, svirka je precizna, i pesme imaju smisla u žanru kojem pripadaju

  • Žanr: Grind / Death Metal
  • Izdavač: Demo CD, 2008.
  • Web: MySpace
  • Piše: Nebojša Lakić

Hah. Iz meni nepoznatog razloga ovaj disk stigao nam je na recenziranje ličnim zalaganjem black metal ratnika Bethora, koji je još i disk ukrasio fino napisanim tekstom „šta da ti kažem, najebao si“. I onda neka mi neko kaže da ne radim ovaj posao isključivo iz ljubavi, jer valja biti 101% posvećen ovoj priči da bih disk sa takvom najavom uopšte ubacio u player.

Šalu na stranu, u nastakvu teksta vratiću se na objektivan i koliko toliko odmeren ton.

Anality „se sastoji od trojce masnih smrdljivih spodoba. Tesha – masnoća – jauci – bas, Shilja – perut – gitara – krici i Bunika – gnoj – bubnjevi – arlaukanje“. I pored zajebancije, svirka je precizna, i pesme imaju smisla u žanru kojem pripadaju, tj. jasno je da ekipa poznaje žanr i svoje instrumente.

Ovaj materijal sniman je u beogradskom studiju Draft tokom 2007/2008 godine, a taj studio, čak i kada su u pitanju žanrovi poput ovog, uvek „rodi“ sasvim upotrebljiv materijal sa produkcijske strane. Udara Anality sa furioznim (old school) death metal rifovima, grindcore atmosferom, i razgovetnim tekstovima na srpskom jeziku, kojih se ni veličine poput SMFa ne bi postidele.

Među uzorima im se nalaze Impetigo, Old Napalm Death i Regurgitate, pa ako poštujete pomenute, probajte i Anality. A tekstova što se tiče, ako ste osetljivog srca, držite se dalje od ovog benda.

Spisak pesama:

1. Smrad neopranog glavića
2- Teško sam se prežderao
3. Bolesne desni
4. Fale zubi
5. Štrokavi prsti
6. Seboreja
7. Flogocid
8. Dajte mi da ločem
9. Baka
10. Iživljavanje
11. Kraj

Komentari