Topla preporuka sa naše strane ako želite čuti kako domaći bend praši na USA način

  • Žanr: Power / Groove Metal
  • Izdavač: Samoizdanje, 2010.
  • Web: MySpace
  • Piše: Darko Živković

U, bre! Što volim da se iznenadim dobrim materijalom! Iskreno, iako pratim domaću scenu, nisam ranije čuo za Revolution, možda zbog hrpe novih beogradskih bendova, možda zbog (pomalo) neinvetivnog imena, ali čim sam pustio numere, sve je to palo u vodu, a uši krenuše sa orgazmom. Ono što prvo asocira jeste Pantera, sad, da li će to biti zamerka ili pohvala da neko nastavlja njihovim putem, ne znam, a iskreno me i ne zanima. Kao što napisah, materijal je zaista kvalitetan, odlično isproduciran i što je najvažnije, odsviran po meri.

Pročitavši biografiju, saznah da su im glavni uticaji Pantera, Damageplan, Metallica, Drowning Pool i bendovi sličnog kova, što se na albumu Power Inside itekako čuje. S druge strane, pesme imaju odlične aranžmane, solaže (koliko skontah, većina članova je i muzički obrazovana) i vrlo pamtljive refrene, što uvek volim čuti kod benda. Iskreno, ne bih izdvajao nijednu pesmu, album je apsolutno slušljiv od početka do kraja. Što se tiče omota (barem naslovna strana, ostale nisam video), moglo je to malo bolje i zanimljivije.

Momci su album izdali samostalno, te ga probajte poručiti direktno od njih. Topla preporuka sa naše strane ako želite čuti kako domaći bend praši na USA način.

Spisak pesama:

1. Still Alive
2. Unpleasant Past
3. Change
4. Revolution
5. Open Your Eyes
6. I Believe
7. Who Are You
8. A Perfect Lie

Komentari