Treće izdanje Festivala srpskog podzemlja biće održano 25. februara u Domu omladine Beograda. Tog dana očekuje nas nastup 16 bendova iz domena metal, hardcore, punk i rock zvuka na dve bine u dve koncertne sale, izložba underground umetnosti, strip izlog, kao i velika distro ponuda svih nosača zvuka i fan rekvizita!

Za sada su objavljena imena bendova koji će nastupiti, a to su: Armageddon (Novi Sad), Bombarder (Beograd), Deathonation (Novi Sad), First Flame (Novi Sad), Gunsale (Novi Sad), Infest (Jagodina), Merciful Angel (Beograd), Mud Factory (Vranje), Quasarborn (Beograd), Remedy (Beograd), Replicunts (Beograd), Sequence (Senta), Tidal Yield (Beograd), Trash Union (Zrenjanin) i Void Inn (Beograd).

Uskoro će biti objavljeni i učesnici izlagačkog dela programa, a više informacija potražite na Facebook stranici festivala.

Ulaznice će biti u prodaji na Eventim servisu od 23. januara, po sledećim rasporedu: prvih 100 ulaznica prodavaće se po ceni od 400, u zvaničnoj pretprodaji će koštati 500, dok će na dan festivala karte moći da se kupe za 600 dinara.

(SMP)

Komentari