Heavy sympho metal sastav Armageddon promovisaće aktuelno izdanje Doomsday Concert 11. oktobra u klubu Pelikan u Novom Sadu.

Armageddon će tom prilikom da nastupi u punom pevačkom i sviračkom sastavu, kojeg čini sledeća ekipa: Miloš Krsmanović – glavni vokal, Đorđe Letić – vokal i gitara, Željko Andrić – bas vokal, Vladimir Zorijan – bas vokal, Marko Skendžić – tenor vokal, Zoran Dražić – gitara, Nebojša Bjeletić – bas gitara, Miloš Marčeta – klavijature i Tara Kerac – bubanj.

Kako je saopšteno iz tabora benda, biće odsviran kompletan materijal sa Doomsday Concerta, što predstavlja jednočasovni muzički presek kroz 25 godina rada benda. Kao iznenađenje, sviraće se i dve obrade poznatih rock hitova ali u specifičnom Armageddon aranžmanu.

armageddon2014_2

Doomsday Concert (recenzija) je objavljen kao specijalno CD/DVD izdanje pod okriljem Miner Recordingsa, a isti će biti nabavljiv na koncertu po specijalnoj ceni, kao i druga izdanja Armageddona. Takođe, na merchandise štandu će se naći i drugi fan rekviziti (majice, posteri, kape, flajeri…).

Ulaz je 150 RSD, a broj mesta je ograničen na 200, pa vas momci iz benda pozivaju da ne zakasnite. Za sve koji ne znaju, klub Pelikan nalazi se u Futoškoj ulici broj 56, pored kasarne.

Dodatne informacije dostupne su na sajtu Armageddon.rs.

(SMP)

Komentari