Peter Hobbs, legenda thrash metal scene 80-ih godina, konačno dolazi u Srbiju! Nakon 25 godina karijere, ikona stare škole metala potvrđuje svoje prisustvo među domaćim fanovima!

Hobbs’ Angel of Death će tako da nastupi 22. decembra u klubu Gun u Beogradu, a kako je to lepo navedeno u saopštenju koje smo dobili, „ovakve šanse se nude možda samo jednom“.

hobsangelofdeath_svirka„Malo je onih koji su startovali na početku thrash metal scene, a da su ostali dosledni sebi, prvobitnim principima i iskrenom underground duhu. Malo, ali baš je Peter Hobbs jedan od njih, nabrajan uvek i svuda kao uzor i inspiracija, jedan od poslednjih nosilaca časnog plamena thrash metal pokreta 80-ih. Beskompromisan, direktan i lucidan metal propovednik!“, ističe se u saopštenju.

Hobbs’ Angel of Death dolazi u Beograd u sklopu decembarske turneje koja najavljuje najnoviji studijski album, a ova ekipa će nam u paklenoj noći ponuditi najnovije numere kao i pregršt neizostavnih himni kao što su: „Crucifixion“, „House of Death“, „Jack the Ripper“, „Lucifer’s Domain“ i mnoge druge.

Pored Hobbs’ Angel of Death, publiku će zagrejati još jedan bend čije ime će biti otkriveno naknadno.

Ulaznice za ovaj koncert biće puštene u pretprodaju 18. novembra po ceni od 1200 dinara (Felix shop Beograd, te Mungos shop, Novi Sad), dok će na dan koncerta koštati 1500 dinara.

Koncert organizuje Serbian Hellbangers, a početak je najavljen za 21 čas.

Više detalja o koncertu potražite na zvaničnom Facebook eventu, a ako već niste, pročitajte ekskluzivni intervju sa Peterom Hobbsom, koji je objavljen upravo na našem portalu (rubrika Intervjui).

(SMP)

Komentari