Američki thrash metal veterani Testament nastupiće 25. jula u klubu SKCNS Fabrika u Novom Sadu!

Testament je američki thrash metal sastav osnovan 1983. godine pod imenom Legacy. Grupa se često opisuje kao jedan od najpopularnijih i najuticajnijih bendova scene, kao i jedan od vodećih sastava drugog thrash metal talasa. Takođe su spominjani kao jedan od „velikih osam“ thrash metala, zajedno s grupama Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Exodus, Overkill i Death Angel.

Nakon što su 1986. potpisali za Megaforce Records i promenili ime iz Legacy u Testament, izdaju debitantski album „The Legacy“, a u američki mejnstrim ušli sa svojim sledećim albumom „The New Order“ iz 1988. godine. Naredna četiri studijska albuma „Practice What You Preach“, „Souls of Black“, „The Ritual“ i „Low“ takođe su bili uspešni, kao i dva iz prošle dekade – „Dark Roots of Earth“ i „Brotherhood of the Snake“ – koja su ušla među 20 najboljih Billboard 200 liste. Poslednji, dvanaesti studijski uradak „Titans of Creation“ objavili su 2020. godine, a sve ukupno su do sada prodali preko 14 miliona primeraka svojih izdanja širom sveta. Trenutno rade na novom albumu.

Aktuelnu postavu benda čine gitaristi Eric Peterson i Alex Skolnick, pevač Chuck Billy, basista Steve Di Giorgio i bubnjar Chris Dovas.

„Svima je jasno da će SKCNS Fabrika definitivno biti premala da primi sve iskrene fanove benda. Požurite sa kupovinom ulaznica, koncert neće biti premešten u veći prostor“, naglašavaju organizatori, agencije MM Concerts i Serbian Hellbangers koji koncert realizuju u saradnji sa SKC Novi Sad.

Ulaznice su u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima, po sledećim cenama:
4.000 rsd – early bird
5.000 rsd – pretprodaja
6.000 rsd – na dan koncerta

Za više informacija zapratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari