Electro/industrial metal sastav Pain nastupiće 23. novembra u klubu Zappa Baza u Beogradu, u okviru turneje pod nazivom „I AM“.

Kako navode organizatori, agencija CTRL Show, fanove očekuje epska metal avantura, puna hitova kao što su „Shut Your Mouth“, „Same Old Song“, „Follow Me“, “End Of The Line” i njihov najnoviji singl „Party In My Head“, a na listi će se naći i nekoliko novih pesama što je potvrdio lider benda Peter Tägtgren.

Pored Petera, Pain čine i njegov sin Sebastian Tägtgren na bubnjevima, Jonathan Olsson na basu i Sebastian Svalland na gitari. Podsetimo, bend je prvi put svirao u Beogradu 2017. godine.

Tägtgren, pevač, multiinstrumentalista i producent, pre svega poznat je po svom radu sa bendovima Hypocrisy i The Abyss, dok ga šira publika pamti po saradnji sa frontmenom Rammsteina, Tillom Lindemannom, s kojim je od 2013. do 2020. činio super duo Lindemann. Stoga će koncert benda Pain 23. novembra biti idealno zagrevanje za prolećni spektakl čuvenih Nemaca.

Ulaznice po ceni od 3.500 dinara možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

(SMP)

Komentari