Legende crossover i punk scene, bendovi Anti Nowhere League i D.R.I. nastupiće 28. jula u SKCNS Fabrika u Novom Sadu.

„Ime koje apsolutno nije potrebno opisivati, Anti Nowhere League stižu po prvi put u svojoj dugoj karijeri u SKCNS Fabriku. Bend je nastao davne 1979. godine i od tada trese svetsku punk scenu, postavlja temelje i biva inspiracija mnogima pa i jednom od najvećih metal bendova na planeti, bendu Metallica koji ponosno svira obrade njihovih pesama. Animal i ekipa dolaze i oduvaće sve prisutne presekom svoje bogate karijere. Ko zna, možda ovo bude i povod sa izbacivanje drugog dela legendarnog Live in Yugoslavia aluma“, navode organizatori (MM Concerts i SKCNS) u saopštenju.

Foto: D.R.I. / Jana Perry Photography

Kada je reč o D.R.I. ovaj bend u našu zemlju stiže devet godina nakon poslednjeg nastupa, kada su protresli Explosive binu na Exit Festu.

„Poslednji nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi ostao je upamćen po krcatom prostoru Explosive bine Exit festivala i bezbrojnim šutkama koje su sastavni deo nastupa ovih živih legendi ekstremnog zvuka. Ove godine bend obilazi planetu i obeležava 40 godina postojanja, a na sreću svih nas jedan od datuma biće i u SKCNS Fabrici“, ističu organizatori, i dodaju da će uskoro biti poznati i specijalni gosti koji će nastupiti isto veče.

Za više informacija o koncertu pratite zvanični Facebook event.

Ulaznice

Karte su već u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima, po sledećim cenama:

2.000 din –  rana akcija
2.500 din – pretprodaja
3.000 din – na dan koncerta

(SMP)

 

Komentari