Bendovi Batushka i Arkona nastupiće 1. oktobra u Domu omladine Beograda, potvrđeno je iz agencija MM Concerts i Serbian Hellbangers!

„Poljska black metal atrakcija Batushka konačno stiže u Srbiju. Sastav koji je pomerio granice performansa i scenskog izražaja unutar ekstremne metal scene donosi svoj unikatni i upečatljivi duh pred domaće fanove koji su ovaj koncert dugo čekali. U svom dobro poznatom maniru Batushka će publici predstaviti pesme iz svog dosadašnjeg opusa. Očekujte mnogo, ali sigurni smo da ćete dobiti više“, navode organizatori.

Foto: Batushka / Promo

Miljenici domaće metal publike, sa akcentom na pagan i black metal poklonike Arkona konačno se vraćaju u Srbiju, zemlju kojoj su svojevremeno poklonili i pesmu koju uvek ponosno izvode širom sveta.

„Arkona predvođena harizmatičnom Mašom se nakon višegodišnje pauze vraća na bine širom Evrope i fanovima će predstaviti presek svoje bogate karijere, a sala Amerikana Doma omladine će zasigurno biti premala da primi sve iskrene ljubitelje ovog fenomenalnog benda“, navodi se u saopštenju.

Pored pomenutih sastava, to veče pred publiku će i kanadski bend Aeternam. Sastav će tom prilikom predstaviti aktuelni album Heir of the Rising Sun koji je naišao na odlične reakcije medija i publike.

Ulaznice su u prodaji putem Tickets.rs i Gigstix prodajnih mreža, po ceni od 2.200 RSD (rana akcija), odnosno 2.800 dinara (pretprodaja), dok će na dan koncerta koštati 3.500 RSD.

Za više informacija zapratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari