Sedmo izdanje Festivala srpskog podzemlja biće održano 8. i 9. oktobra u SKCNS Fabrika u Novom Sadu! Kroz dva dana festa nastupiće 10 bendova, a najavljena je i berza nosača zvuka, ručnih radova i drugih umetničkih kreacija.

„Ovo je sedmo izdanje festivala, a u sklopu dvodnevnog programa publici će se predstaviti 10 domaćih bendova, od kojih čak 9 nikada nije nastupilo na našem događaju. Izuzetna nam je čast da vam predstavimo ovogodišnji program, naročito imajući u vidu sve prepreke koje smo morali prevazići kako bismo festival ipak uspeli da organizujemo. Predaja nikada nije bila opcija, kao ni odustajanje, tako da smo veoma srećni što ćemo se družiti u prostoru SKCNS Fabrike“, naveli su organizatori, agencije MM Concerts i Serbian Hellbangers.

U petak 8. oktobra nastupiće bendovi Scaffold (Beograd), Atomski rat (Šid), te tri novosadska sastava – Lednik, Progon i Penetratori.

Za subotu 9. oktobar očekuje nas nastup bendova Forgotten Screan (Zrenjanin), Citizen X (Beograd), Carnival of Flesh (Beograd), Oathbringer (Kragujevac) i Drnch (Novi Sad).

Ulaznice za festival koštaće 500 dinara po danu i prodavaće se samo na ulazu u SKCNS Fabriku na dan događaja. Što se tiče uslova za ulazak, organizatori su istakli da pored ulaznice nije potreban nikakav drugi dokument/propustnica, a sam događaj biće realizovan u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi u Republici Srbiji. Broj posetilaca ograničen je na 250.

(SMP)

Komentari