Specijalni gosti na predstojećem koncertu italijanskih power metalaca Rhapsody of Fire 8. marta u Beogradu biće češki sastav Symphonity, te kako je naknadno potvrđeno – i mađarski sympho/power gothic bend Tales of Evening.

Tales of Evening postoje od 2011. Iza njih su četiri studijska albuma, od kojih je aktuelni A New Dawn Awaits izašao krajem prošle godine za Nail Records.

Symphonity stižu iz Brna, a osnovani su 2006. godine. Iza sebe imaju dva studijska albuma i jedan singl iz 2019. godine, koji možete poslušati ispod. Progressive / power metal priča u osnovi, koja će zadovoljiti fanove bendova poput Symphony X i slično. Inače, zanimljivost je i to da je omot za singl radio jedan od najboljih srpskih dizajnera u ovoj oblasti, Dušan Marković iz Lazarevca.

Takođe, potvrđena je i satnica koncerta – vrata Doma omladine biće otvorena u 19:30, a prvi na binu će Tales of Evening (20h), dok će Symphonity svoj set početi u 20:45. Nastup zvezda večeri Rhapsody of Fire najavljen je za 22h.

Podsetimo, ulaznice su u prodaji preko Gigstix mreže po ceni od 2.200 u pretprodaji, dok će na ulazu u klub koštati 2.800 dinara.

(SMP)

Komentari