Ljubav i Bes je alternativni, uglavnom muzički festival nastao pre nekoliko godina u Zrenjaninu, a koji će svoju novu inkarnaciju imati u 28. septembra u novosadskom Firchie Think Tank studiju.

Festival je koncipiran na dve bine „Ljubav“ i „Bes“, a pored muzičkog programa, publici će se predstaviti i nekolicina underground vizuelnih umetnika kroz izlaganje svojih radova.

Program manifestacije počinje od 17 časova, gde će sa bine „Ljubav“ dub muziku početi da vrte selektori Lewangz (Bački Monoštor) i Martinees (Kikinda). U prostorijama kluba će biti postavljeni štandovi na kojima će, pored radova umetnika, biti izloženi i štandovi na kojima će biti prodavane majice, ploče, diskovi, kasete, fanzini itd.

Bina „Ljubav“ se nalazi u takozvanom „malom prostoru“, dok je za binu „Bes“ rezervisana velika pozornica Firchie Think Tank studija na kojoj će nešto kasnije nastupiti šest bendova iz zemlje i regiona, kao i jedan DJ: In-Sane (Gornja Radgova, Slovenija), Debeli Precjednik (Osijek, Hrvatska), Remedy (Beograd), Overdrive (Zrenjanin), Lazarath (Novi Sad), Kali Fat Dub (ex-YU) i Segregator X (Zrenjanin).

Ulaznice za festival se po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu kupiti na Gigstix prodajnim mestima. Na dan koncerta, na vratima kluba cena karte će biti veća.

(SMP)

Komentari