Metalcore sastav Bullet For My Valentine nastupiće 3. aprila premijerno u Srbiji, tačnije u beogradskom Domu omladine!

– Na izričit zahtev benda odabran je Dom omladine Beograda kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u Srbiji – navode organizatori, agencija MM Concerts.

Velšani su zvanično osnovani 1998. godine kao Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promenili u Bullet For My Valentine, a debi album The Poison objavili su 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po celom svetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji Gravity izašao za Spinefarm prošle godine.

Dobitinici su i mnogih nagrada za najbolje novajlije (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), te najbolje singlove (Kerrang!).

Bend trenutno čine pevač/gitarista Matt Tuck, gitarista Michael Paget, basista Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld.

Ulaznice će biti u prodaji u petak 01. februara, tačno u 10:00, putem Ticketvision i Gigstix prodajnih mreža. Prvih 100 ulaznica biće dostupno po specijalnoj ceni od 2.500 dinara, dok će u standardnoj pretprodaji iste koštati 3.000 dinara. Na dan koncerta, cena karte biće 3.800 dinara.

Broj ulaznica je striktno limitiran na 800 primeraka i nakon što kapacitet bude rasprodat istih više neće biti u opticaju, niti će koncert biti prebačen u neki veći prostor, potvrđeno je iz organizacije.

(SMP)

Komentari