Kultni heavy metal sastav Hammerfall nastupiće krajem oktobra u Novom Sadu, a ekskluzivno za naš portal i fanove u Srbiji, gitarista benda Oscar Dronjak posvetio je par reči.

– Neki od vas to možda ne znaju, ali moj otac je rođen u Jugoslaviji, odrastao je u Beogradu, što me jednim delom čini Srbinom i veoma sam ponosan zbog toga! Zato je uvek zadovoljstvo da se vratimo u Srbiju i zasviramo, a ovoga puta stižemo 30. oktobra u Novi Sad, odnosno klub SKCNS Fabrika. Nadamo se da ćemo vas sve videti tamo, biće to paklena žurka – rekao je Dronjak.

Podsetimo, Hammerfall će nas posetiti u okviru turneje reBuilt to Tour 2018, a biće to prvi nastup ovog sastava u Novom Sadu, odnosno četvrti u Srbiji.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 2.800, a na dan koncerta 3.200 dinara.

Hammerfall u Novom Sadu: Rezultati nagradne igre

U saradnji sa agencijama MH Concerts i Serbian Hellbangers na SMP Facebook stranici realizovali smo nagradnu igru u okviru koje smo našim čitaocima podelili 2×1 ulaznicu za koncert metal ratnika Hammerfall u Novom Sadu.

Tačan odgovor na pitanje „koji će ovo biti po redu koncert benda Hammerfall u Srbiji“, je četvrti. Sastav je u dosadašnjoj karijeri tri puta nastupio u Beogradu (2007., 2009, i 2011. godine), a ovo će biti premijerni koncert u Novom Sadu.

Pomoću servisa Random.org izvukli smo dva dobitnika, a to su:

1. Bogdan Vukasinovic
2. Olgica Andric

Čestitamo dobitnicima, a svima ostalima – hvala na učešću i želimo vam više sreće drugi put. \m/  Sa sličnim akcijama nastavićemo i u budućnosti, te nas pratite i dalje!

(SMP)

Komentari