Koncert kanadskih thrash metal razarača Annihilator koji je trebao biti održan tokom novembra u Novom Sadu odgođen je za iduću godinu zbog nepredviđenih okolnosti. Novi datum koncerta je 11. novembar 2019. godine, a lokacija je nepromenjena – SKCNS Fabrika u Novom Sadu.

Razloge za odgađanje kompletne turneje objasnio je mastermind benda Jeff Waters:

So I have been quiet about the passing of one of our previous and legendary singers, Randy Rampage, and as well about the upcoming headline tour(ing) next month. Hopefully, this video will explain the silence, why current tour dates are postponed and hint to you about new dates coming to you on Tuesday. On an unrelated note, construction on Watersound Studios UK (Durham, UK) is coming along nicely and will be a dream come true. Love to my Canadian family and love to my new UK family!

Gepostet von Jeff Waters am Donnerstag, 13. September 2018

Jeff Waters i kompanija u Srbiju stižu u okviru A Tour for the Demented 2019 turneje na kojoj promovišu aktuelni, 16. studijski album For the Demented, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri (posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu.

Set lista koju će Annihilator da izvede na predstojećoj turneji trenutno nije poznata, ali fanovi svakako očekuju, pored temeljnijeg predstavljanja novog albuma, presek karijere i legendarne hitove kao što su “Alison Hell”, “Fun Palace”, “Never, Neverland”, “Set the World on Fire”, “King of the Kill” i druge.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.900 dinara za prvih 50 primeraka, dok će redovna pretprodajna cena biti 2.500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 3.000 dinara.

Ulaznice se prodaju putem Eventim i Gigstix prodajnih mreža, a naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool fan ulaznice koje će biti dostupne u Mungos i Felix šopovima.

Sve ulaznice koje su kupljene za odloženi koncert važe i za novi datum u 2019. godini. Svi koji žele da vrate ulaznice to treba da učine na mestima gde su i kupljene.

(SMP)

Komentari