Italijanski death metal sastav Hour of Penance konačno će posetiti naše krajeve i nastupiti u novosadskoj Fabrici 25. septembra, najavljeno je iz agencija MH Concerts i Serbian Hellbangers.

HoP su vlasnici sedam studijskih albuma od kojih prošlogodišnji Cast the First Stone (Prosthetic Records) i dalje dobija samo najbolje ocene širom sveta. Bend suvereno grabi napred i čvrsto drži poziciju jednog od najboljih evropskih death metal bendova novije generacije.

„Vešto balansirajući između tradicionalnog death metal zvuka i novog modernog brutal i technical detah metala, Hour of Penance slobodno mogu da se svrstaju među prave bisere aktuelne svetske scene“, navode organizatori.

U narednom periodu biće objavljena i imena specijalnih gostiju na koncertu.

Ulaznice su u prodaji po akcijskoj ceni od 1.000 dinara (prvih 50 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 1.300, a na dan koncerta 1.800 dinara. Prodajna mesta su muzičke radnje Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i mreže Eventim i Gigstix. Naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool štampane ulaznice koje će u prodaji biti samo u malopre pomenutim radnjama.

Za dodatne informacije, pratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari