Grčki bendovi Last Rizla i Naxatras nastupiće ponovo u Srbiji u dva odvojena događaja koji će biti održani u Beogradu i Novom Sadu.

Serbian Hellbangers ekipa dovodi sastav Last Rizla na popularni umetnički festival Dev9t, koji će biti održan od 15-23. juna u Beogradu u prostoru Stare ciglane.

– Grčka rock atrakcija, Last Rizla koja će nastupiti 17. juna, doneće fuziju svog jedinstvenog zvuka koji kombinuje sludge/stoner rock sa psychedelic, noise i punk elementima. Njihovi nastupi poznati su širom Evrope po ogromnoj energiji i katarktičkim momentima – navode iz organizacije.

Pre i posle nastupa benda Last Rizla, fanovima će biti ponuđena distribucija underground LP, CD, MC izdanja kao i fanzina, te drugih fan rekvizita. Takođe, pre i posle nastupa svoj extreme DJ session izvešće DJ Grom (metal, sludge, doom, crust-punk, nekro, grim).

Naxatras će ponovo posetiti Novi Sad, nakon fantastičnog prošlogodišnjeg koncerta koji je bend odsvirao pred prepunim klubom The Quarter. Oni će 16. novembra sa specijalnim gostima zasvirati u klubu SKCNS Fabrika.

– Neverovatna blenda stilova od koje su Naxatras napravili svoj upečatljiv zvuk proteže se od starog psihodeličnog roka pa sve do najmodernijeg stoner rock pa i post rock zvuka – saopštili su organizatori, agencije Serbian Hellbangers i MH Concerts.

Bend promoviše aktuelni album III. Ulaznice su već u prodaji i koštaju 600, dok će na dan koncerta iznositi 800 dinara. Prodajna mesta su mreže Gigstix i Eventim, te novosadski šop Mungos.

Više informacija pročitajte na Facebook eventu.

(SMP)

Komentari