Ruski black metal veterani Rossomahaar nastupiće 5. februara u Domu omladine Beograda. Biće to premijerni nastup ovog benda u srpskoj prestonici.

Rossomahaar je osnovan 1995. godine. Zahvaljujući jedinstvenom stilu, za relativno kratko vreme prepoznati su i van granica svoje zemlje. Iza sebe imaju četiri studijska albuma, od kojih je poslednji The Reign of Terror, objavljen 2010. godine.

U postavi Rossomahaara su članovi jednog od najvećih folk metal sastava današnjice, ruske Arkone, kojeg će, da podsetimo, srpska publika moći da vidi uživo 2. februara u Novom Sadu.

„Nakon ogromnog uspeha koji je ostvarila Arkona i brojnih turneja, bend Rossomahaar je stavljen u drugi plan, te nastupa samo povremeno. Zbog toga je ovaj koncert jedinstvena prilika za fanove u Srbiji da vide ovaj unikatan black metal sastav“, navodi organizator, Marena fanzin.

Kao domaća podrška, nastupiće sympho black metalci Carnival of Flesh. Bend radi od 2002. i iza sebe imaju album Stories from a Fallen World objavljen 2015.godine. Carnival of Flesh čini ekipa iskusnih muzičara koji sviraju i u sastavima Temple of the Smoke, Instead of a Kill, Superhammer…

Carnival of Flesh

„Domaća publika već je imala prilike da ih čuje 2016.godine kada su u punoj sali Doma omladine prezentovali svoj prvenac. Ovo će momcima biti idealna prilika da najave svoju evropsku turneju planiranu za jesen 2018.godine“, ističu organizatori.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji na svim blagajnama Eventima po ceni od 800, dok će na dan koncerta cena karte iznositi 1000 dinara.

Pretprodaja karata će početi u drugoj polovini decembra, a za sve aktuelne informacije, pratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari