Danas zvanično startuje prodaja karata za koncert kultnog holandskog sastava Pestilence, koji će biti održan 12. februara u novosadskom SKCNS Fabrika. U okviru turneje Fight the Plague, grupa će, kako je ranije najavljeno, izvoditi isključivo numere sa prva četiri albuma.

Ovih dana, predstavljena je i nova postava benda koju će pored gitariste i pevača Patricka Mamelija činiti slovenački basista Tilen Hudrap (Keller, Paradox, Vicious Rumors), bubnjar Septimiu Hărşan (CodeRed, Disavowed), te gitarista Santiago Dobles (Aghora, Synkronizity, Cynic).

Pestilence će novo dugoočekivano studijsko ostvarenje Hadeon objaviti u martu iduće godine.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 1. novembra po akcijskoj ceni od 1.500 dinara za prvih 50 ulaznica (old school dizajn), i iste će biti nabavljive samo u muzičkim radnjama Mungos u Novom Sadu i Felix u Beogradu. Karte će u redovnoj pretprodaji koštati 2.000, a na dan koncerta 2.500 dinara. Pored pomenutih prodavnica, biće nabavljive i putem servisa Gigstix.

Za sve aktuelne informacije vezano za nastup benda Pestilence u Novom Sadu pratite zvanični Facebook event.

Nagradna igra

Kako je to već ustaljena praksa, u saradnji sa agencijama MH Concerts i Serbian Hellbangers, jednog našeg čitaoca, odnosno čitateljku, obradovali smo sa besplatnom ulaznicom za koncert.

Tačan odgovor na nagradno pitanje „Koje godine je Pestilence prvi put svirao u Srbiji?“ je 2014. godine, a najbrža i najsrećnija ovaj put bila je Maja Božić (064 xxx 3190).

Čestitamo Maji i želimo joj lep provod na koncertu. \m/ Ostali – više sreće drugi put.

(SMP)

Komentari