Ukrajinski metalci Jinjer, predvođeni harizmatičnom Tatianom Shmaylyuk, nastupiće kao specijalni gosti na Arch Enemy turneji Will To Power 2017, u okviru koje stižu i u naše krajeve. SMP ima čast da vam premijerno predstavi novi live video benda za numeru „Words of Wisdom“!

Pesma se nalazi na aktuelnom Jinjer albumu King of Everything, koji je objavljen za Napalm Records.

– Dobili smo sjajne reakcije za „Who is Gonna Be the One“ video, te smo pomislili da bi bilo dobro da objavimo još nešto sa Atlas Weekend festivala, taman pred predstojeću turneju. Ovo je pesma koju svi lično obožavamo – navode iz benda i dodaju da se upravo ovde može čuti kako to Jinjer radi uživo.

Sastav takođe dodaje da jedva čeka da startuje s turnejom, te da se raduje novom nastupu u našoj zemlji.

– Bukvalno brojimo dane! Ovo će biti sve ono na čemu smo radili prethodnih godina, veći prostori, više ljudi, da ne pominjemo rokanje svake večeri sa jednim gigantom kao što je Arch Enemy! Naravno, radujemo se povratku u Srbiju, sjajne koncerte smo imali kod vas prošle godine, te vas očekujemo u velikom broju u Domu omladine! – kažu iz benda za naš portal.

Rezultati nagradne igre

Kao što to tradicionalno radimo pred velike koncerte, u saradnji sa agencijama MH Concerts i Serbian Hellbangers podelili smo jednu ulaznicu za ovaj događaj. Ovoga puta, najbrži je bio Stefan Maksimović (064 xxx 5799).

Čestitamo Stefanu i želimo nezaboravan provod na koncertu, a svima ostalima – više sreće drugi put!

(SMP)

Komentari