Poznati akustični gitarski duo koji čine Thomas Zwijsen (Holandija) i Ben Woods (SAD) nastupiće 26. oktobra u klubu SKCNS Fabrika u Novom Sadu. Dvojac će tom prilikom predstaviti repertoar maestralnih interpretacija u flamenko aranžmanu numera bendova poput Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Judas Priest, Ozzy Osbourne i ostalih velikana rock/metal scene.

Master Guitar Tour predstavlja saradnju dvojice gitarista koji su svoju popularnost doživeli preko YouTube kanala sa više od 30 miliona pregleda. Thomas je usko povezan i kao saradnik i kompozitor na izdanjima bivšeg pevača Iron Maidena Blaze Bayleya The King of Metal te Russian Holiday.

„Pred posetioce u koncertnom izadnju prikazaće veliku veštinu, znanje kao i novo tumačenje legendarnih numera klasika rock i metal muzike“, navodi se u saopštenju organizatora.

Uaznice za ovaj unikatan događaj će koštati 500 dinara u pretprodaji, a na vratima kluba će cena karte biti 700 dinara. Karte će biti puštene u prodaju 4. septembra na prodajnim mestima Gigstixa i u CD shopu Mungos.

Pratite zvanični Facebook event za sve dodatne informacije.

(SMP)

Komentari