Nakon uspešnog gostovanja 2014. u Beogradu, američki progressive metalci Fates Warning vraćaju se u Dom omladine! Koncert će biti održan 25. januara, a nastup će biti snimljen za potrebe predstojećeg live izdanja benda koji će obuhvatati snimke sa evropske turneje, potvrdili su organizatori, agencija Mjolnir Promotions.

– U završnoj fazi promocije 12. studijskog albuma Theories of Flight, bend se vraća u Evropu sa namerom da snimi live album i odlučili su da je beogradska publika zaslužila da se čuje na tom izdanju! – naveli su organizatori.

Fates Warning su osnovani 1982. godine u Hartfordu (Connecticut, USA) i važe za jedan od najboljih i najinventivnijih progressive metal bendova svih vremena. Iako nikada nisu dostigli komercijalni uspeh kao kolege Dream Theater ili Queensryche, Fates Warning među prog metal populacijom uživa kultni status.

Više detalja, kao što su cene karata i predgrupe, biće poznato u predstojećem periodu. Pratite zvanični Facebook event za sve aktuelne informacije.

(SMP)

Komentari