Legendarni kanadski metal muzičar Devin Townsend nastupiće sa svojim bendom Devin Townsend Project premijerno u Srbiji 15. avgusta! Koncert će biti održan u Domu omladine Beograda, a bend u Srbiju stiže u okviru turneje na kojoj promoviše novi album Transcendence!

– Kombinujući progressive metal, rock, ambijentalnu i elektronsku muziku, Devin Townsend stvara ubitačnu kombinaciju koju jednostavno morate doživeti i uživo, jer sa pravom slovi za jednog od najoriginalnijih i najtalentovanijih gitarista našeg vremena – navode iz organizacija MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Devin Townsend je 1994. godine osnovao sastav Strapping Young Lad s kojim je do raspada 2007. objavio pet studijskih albuma. Takođe, pored uspešne solo karijere, sarađivao je i sa Casualties of Cool, Punky Brüster, Steve Vai, Ayreon, Anneke van Giersbergen, The Wildhearts, Front Line Assembly i drugima.

Ulaznice su u prodaji od ponedeljka, 12. juna po akcijskoj ceni od 2.000 dinara (prvih 100 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 2.700, a na dan koncerta 3.000 dinara. Prodajna mesta su muzičke radnje Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Nagradna igra

U saradnji sa organizatorima, SMP je poklonio jednu ulaznicu za koncert, sa kojom će biti moguće ući sat vremena pre zvaničnog otvaranja kapija, te prisustvovati finalnim pripremama koncerta.

Tačan odgovor na nagradno pitanje: „Kako je nadimak Devinu Townsendu?“ je Hevy Devy, a najbrža je bila Sofija Marković (066/xxx-84-64).

Čestitamo Sofiji i želimo lep provod na koncertu, a ostalima – više sreće drugi put.

(SMP)

Komentari