Bend koji se rado vraća u naše krajeve, čuveni Paradise Lost, zasviraće u Beogradu 13. oktobra! Ovog leta objavljuju album Medusa i u sklopu svetske turneje posetiće Dom omladine u našoj prestonici.

– Nije potrebno posebno naglašavati i opisivati snagu i veličinu imena Paradise Lost. Bend je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca doom/death metal zvuka. U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan, ali i dovoljno mističan i nedokučiv – navode iz organizacija MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Specijalni gosti na koncertu biće američka doom metal ekipa Pallbearer, te portugalski sludge/doom sastav Sinistro.

Ulaznice su u prodaji od 31. maja po akcijskoj ceni od 2.200 dinara (prvih 100 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 2.800, a na dan koncerta 3.200 dinara. Prodajna mesta su dobro znani šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Podsetimo, Paradise Lost prošle godine svirao na Exit festivalu, a ovde možete pogledati fotografije koje su zabeležili naši fotoreporteri.

Nagradna igra

U saradnji sa organizatorima koncerta, poklonili smo jednu ulaznicu za Paradise Lost koncert.

Tačan odgovor na nagradno pitanje „Koji je Medusa po redu studijski album grupe“ je 15-i album, a najbrža je bila Ivona Tenji (064/0xxx-154).

Ivoni želimo lep provod na koncertu, a ostalima više sreće drugi put!

(SMP)

Komentari