Švedski heavy/power metal heroji Sabaton i nemačke heavy metal legende Accept nastupiće 6. marta 2017. godine u Belexpocentru na Novom Beogradu!

sabaton-the-last-tour

U pitanju je turneja benda Sabaton pod nazivom „The Last Tour“, a Accept su ovom prilikom specijalni gosti na istoj, te već sada možemo reći da će ovo da bude prava poslastica za sve ljubitelje istinskog heavy metal zvuka.

– Švedska metal divizija se vraća u Beograd! Ovoga puta jači nego ikada, dolaze da se poklone braniocima Beograda i donose pesmu koja je nastala u njihovu čast! Pesma nosi naziv „Last Dying Breath“ i jedna je od mnogih koje će se naći na novom albumu koji izlazi 19. avgusta za Nuclear Blast. Kao specijalni gosti na ovom koncertu pojaviće se niko drugi nego žive legende heavy metal pokreta, jedan i jedinstveni Accept! Institucija za sebe, nemačka metalna mašinerija koja ne posustaje već punih 40 godina i nakon toliko vremena i dalje gazi sve pred sobom. Accept donose „Metal Heart“ po prvi put u svojoj istoriji na naš teren. Dosta je bilo čekanja, zaista! – poručuju organizatori, agencija Heavy Demons.

U narednom periodu, kako saznajemo, biće objavljen još jedan bend koji će nastupiti iste večeri.

Ulaznice u prodaji od 8. jula

Ulaznice za ovaj heavy metal spektakl biće u prodaji od petka, 8. jula u 10 časova i to po ceni od 2.600 dinara (specijalna akcija, limitirana količina), zatim po ceni od 3.300 (pretprodaja) i 4.000 dinara na dan koncerta.

Prodajna mesta: Eventim mreža, Felix Shop Beograd i Mungos Shop Novi Sad.

(SMP)

Komentari