Švedski black metalci Marduk, kao što je poznato, nastupiće 29. aprila u novosadskom klubu The Quarter. Podršku će im pružiti bendovi Saratan i Bio-Cancer, a SMP vas ovom prilikom časti sa jednom ulaznicom!

Prema zvaničnoj satnici, ulaz će biti otvoren od 20:30h, poljski oriental metal bend Saratan će na binu u 21h, grčki nuklearni thrash metalci Bio-Cancer zasviraće 45 minuta kasnije, dok će zvezde večeri svoj pakleni nastup početi u 22:45h.

Završena Marduk nagradna igra

SMP je u saradnji sa organizatorom koncerta najbržem čitaocu poklonio jednu ulaznicu za Marduk koncert u Novom Sadu. Ovaj put, reč je o čitateljki – srećna dobitnica je Jelena Kljajić (061 xxx 2106). Jelena je odgovorila tačno na naše nagradno pitanje (u kojem gradu je osnovan Marduk – odgovor je, u Norrköpingu), i ovom prilikom joj čestitamo na osvojenoj ulaznici, a svima ostalima, zahvaljujemo se na učešću i više sreće drugi put!

Ovom prilikom podsetimo i da su ulaznice u pretprodaji po ceni od 1.800 (Mungos, Felix, Eventim), a na dan koncerta koštaće 2.400 dinara. Takođe, svi koji nisu vratili ulaznice za prethodni otkazani koncert, moći će da ih iskoriste za ovaj događaj.

(SMP)

Komentari