I zvuk i slika su sasvim upotrebljivi, a ko je imao priliku videti Odium Inc. uživo, vrlo dobro zna kako to izgleda – ubedljivo i eksplozivno

  • Žanr: Melodic Death Metal
  • Izdavač: Promo DVD, 2007.
  • Web: –
  • Piše: Nebojša Lakić

Pretpostavićemo da je većina vas do sada upoznata sa radom Odium Inc., melodeath sastava iz Zrenjanina. Pisali smo o njima, recenzirali prvi demo disk, a sad je tu i konačana varijanta promo diska – multimedijalni DVD! Muzika (audio/video), foto galerija, biografija, kontakti… Pa krenimo redom.

Audio sadržaj: tri pesme sa prvog Demo snimka, kao i live zapis koji sadrži Odium Inc. pesme i dve obrade (Megadethovu Symphony of Destruction i Acceptovu Metal Heart). Video odeljak čini amaterski snimljen koncert održan 18.11.2006. u Kulturnom centru u Zrenjaninu, i tu je više pesama, pored ovih koje su izdvojene za audio sekciju, tu su i Carcassova Keep on Rotting in the Free World, Death – Crystal Mountain i Trapped in a Corner, Arch Enemy i Dead Eyes See No Future. I zvuk i slika su sasvim upotrebljivi, a ko je imao priliku videti Odium Inc. uživo, vrlo dobro zna kako to izgleda – ubedljivo i eksplozivno. Romana je specifična frontwoman na srpskoj sceni, teško da ima konkurenciju u ovom žanru, a kolege iz benda znalački koriste svoje instrumente.

Kakve su mogućnosti nabavke ovog diska, zaista ne znam, ali možete se informisati na kontakte benda, i ako ste u prilici, posetite njihov koncert – ima šta i da se vidi i da se čuje.

Spisak pesama:

AUDIO: demo

1. Odium
2. Blessed in Hypocrisy
3. Tangled in Lies

AUDIO: live

1. Sebastijan – drum solo
2. Forsaken
3. Tangled in Lies
4. Moonspirit – Blessed in Hypocrisy
5. Odium
6. Oblivion
7. Metal Heart (Accept cover)
8. Symphony of Destruction (Megadeth cover)

VIDEO: 18.11.2006. Live Zaječar, Kulturni Centar

1. Crystal Mountain (Death cover)
2. Forsaken
3. Sebastian – drum solo
4. Dead Eyes See No Future (Arch Enemy cover)
5. Keep on Rotting… (Carcass cover)
6. Oblivion
7. Metal Heart (Accept cover)
8. Trapped in a Corner (Death cover)
9. Odium
10. Tangled in Lies
11. Symphony of Destruction (Megadeth cover)
12. Moonspirit – Blessed in Hypocrisy

+ Biografija, fotogalerija

Komentari