Infest se kreće linijom koja spaja staru š kolu death i thrash metala, sa furioznom ritam sekcijom, thrashy solo deonicama i agresivnim, ali razumljivim growl vokalima

  • Žanr: Thrash / Death Metal
  • Izdavač: Promo CD, 2008.
  • Web: Infestlegions.com
  • Piše: Nebojša Lakić

O Infestu smo imali priliku da pričamo pre dve godine, kada su se predstavili debi albumom, Anger Will Remain. I u pravu su bili, „bes je ostao“, upravo tako zvuči i ovaj novi promo EP, sa tri pesme (Onward to Destroy, Back to the War i Christ Denial).

I ovaj put su koristili usluge novobeogradskog studija Draft, i produkcijski su se već uhodali, tj. izvukli su upravo ono što jednom ovakvom sastavu treba – brutalni, beskompromisni death/thrash metal zvuk. Infest se kreće linijom koja spaja staru š kolu death i thrash metala, sa furioznom ritam sekcijom, thrashy solo deonicama i agresivnim, ali razumljivim growl vokalima; tu nema otkrivanja tople vode, jasno je šta je u pitanju, i kome je namenjeno. Isto tako ni mi nećemo pokušavati da izmišljamo epitete i poređenja, već ćemo držati palčeve momcima da nastave sa onim što vole i u budućnosti, i da to za početak potvrde najavljenim drugim full-lengthom.

Spisak pesama:

1. Onward to Destroy
2. Back to the War
3. Christ Denial

Komentari