Svirka je „živa“, tj. onakva kakva će uvek dobro proći na binama, a produkcija ok, tj. sve se lepo razume.

  • Žanr: Alternative / Metal / Rock
  • Izdavač: Demo CD, 2009.
  • Web: MySpace
  • Piše: Nebojša Lakić

Ovaj sastav interesantnog imena dolazi iz grada Pančeva, i čini ga trojac: Predrag DJ – vokal, Nikola Matenda – gitara i Red Brandon – bubanj. Četiri pesme su na ovom demo CDu, a UP kao uzore navodi Black Sabbath, Jesu, Block Out, Bjesove, Tool, Deftones, Korn i ostale, pa ako se pronalazite u toj priči, nastavite sa čitanjem.

Unezverena Pepeljuga, kako je i logično, peva na srpskom jeziku. Svirka je „živa“, tj. onakva kakva će uvek dobro proći na binama, a produkcija ok, tj. sve se lepo razume. Predrag peva clean, i snalazi se dobro u tome, tj. glas mu odgovara muzici koja se čuje ispod…

Od ponuđene četiri pesme, skrenuo bih pažnju na Istraj, kao najbolji primer svih težnji Unezverene Pepeljuge – atmosfera, melodije, lep gitarski rad i refren, srednji tempo… Gothic fanovi mogli bi u ovome takođe pronaći nešto za sebe.

Pesme su kraće, tri minute u proseku, što će reći, ukupno oko 12 minuta. Za svaku dublju analizu trebaće nam više materijala, pa do tada, pratite dešavanja na njihovom myspaceu.

Spisak pesama:

1. Slika
2. Pomoć
3. Istraj
4. Ne Umem

Komentari