U Temišvaru završena muzička fešta

(FOTO) Revolution festival ispunio sva očekivanja

U Temišvaru je 3. i 4. juna održan drugi Revolution festival. U dva festivalska dana nastupilo je pregršt poznatih, ali i manje poznatih imena, od kojih ćemo u nastavku izdvojiti nastupe nekoliko bendova…

  • Nastupili: Suicidal Tendencies, Planet of Zeus, Bombarder, Avenger, Negura Bunget, Infest…
  • Lokacija: Banatski Muzej Sela, Temišvar, Rumunija
  • Datum: 03.-04.06.2016.
  • Piše: Darko Živković
  • Foto: Branislava Brandić
  • Izvor: SMP, 2016.

Suicidal Tendencies je još jednom demonstrirao silu i pokazao da su mame i tate crossover zvuka, ali vrlo prisebni i “na zemlji”, te su na samom kraju nastupa pozvali ljude da se popnu na binu. Za bubnjevima je bio niko drugi do legendarni Dave Lombardo (Slayer/Grip Inc.), koji će sa ST snimati i novi album, što nas posebno raduje. Furiozni nastup kojeg će se prisutni rado sećati.

Izdvojićemo i sve popularniju grčku stoner metal atrakciju Planet of Zeus, takođe na glavnoj bini festivala koja nosi naziv Music Guru, kao i koncerte bendova na nešto manjoj, ali vrlo bučnoj i moćnoj Xtreme bini, gde su, između ostalih, fanovima metala/punka/hardocorea svirali norveški power metalci Guardians of Time, Kolac, Bombarder (koji je premijerno predstavio novi album Okot iz pakla, te startovao prodaju istog!), Negura Bunget, Alitor, Infest, K.O.R.A, Avenger i drugi.

A kako slika govori više od reči, pogledajte Revolution festival foto galeriju koju je zabeležila naša Branislava Brandić, a ispod bacite pogled i na delić atmosfere tokom nastupa benda Suicidal Tendencies.

Komentari