Lideri ekstremnog death metal zvuka Cannibal Corpse nakon četiri godine ponovo se vraćaju u Srbiju! Koncert će biti održan 11. juna u Hali 6 Novosadskog sajma, ekskluzivno saznaje SMP.

– Ako postoji bend o kome nije potrebno pisati posebne najave, onda su to sigurno Cannibal Corpse. Začetnici brutal death metal pravca, bend koji nikada nije skrenuo sa svog zacrtanog puta, bend koji nikada nije poklekao pred bezbrojnim cenzurama i zabranama – stoji u saopštenju agencija MM Concerts i Serbian Hellbangers. Imena gostujućih bendova biće objavljena naknadno.

Cannibali su poslednji album Red Before Black izdali 2017. za Metal Blade, a isti je producirao Erik Rutan (Morbid Angel/Hate Eternal) koji na poziciji gitare trenutno menja Pat O’Briena.

Karte će biti u prodaji od 6. marta putem Ticketvision i Gigstix prodajnih mreža. Prvih 50 ulaznica biće dostupno po specijalnoj ceni od 1.900 dinara, dok će u standardnoj pretprodaji iste koštati 2.400 dinara. Na dan koncerta, cena karte biće 2.800 dinara. Specijalne štampane oldschool ulaznice biće dostupne isključivo u šopovima Mungos i Felix.

(SMP)

Komentari