Phil Anselmo, Tarja Turunen, Arcturus, Entombed A.D. prva su konkretnija metal imena koja će nastupiti na idućem EXIT festivalu, koji će biti održan od 4. do 7. jula 2019. godine!

Na glavnoj bini EXIT festivala, pravi zemljotres prirediće metal legenda silovitog vokala i pevač Pantere Phil Anselmo sa svojim sastavom The Illegals, a ovaj nastup, koji će u potpunosti da se sastoji od pesama Pantere, biće obavezna stavka za sve istinske heavy metal znalce. Turneja je nazvana A Vulgar Display of 101 Proof, a fanovi će uživati u večnim himnama poput „Walk“, „Becoming“, „I’m Broken“, „Fucking Hostile“, „This Love“ i dr.

Na drugoj strani tvrđave, pred publiku Addiko Fusion bine istupiće operska metal diva Tarja Turunen, čiji moćni vokal fanovi obožavaju još od vremena kada je pevala u kultnom finskom power metal bendu Nightwish. Pravoj armiji gitara na ovogodišnjem Exitu pridružiće se i engleski ska bend The Selecter, norveški metalci Arcturus, famozni britanski pankeri Peter and the Test Tube Babies, pioniri švedske metal scene Entombed A.D. i kalifornijski hardcore veterani Total Chaos! Većina od navedenih će nastupiti na Explosive bini.

EXIT festival 2019 održaće se od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a trenutno je u prodaji ograničeni kontingent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja 55% uštede u odnosu na finalnu cenu. Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2.990 dinara, što iznosi 40% popusta u odnosu na krajnju cenu. Za isti dan su u prodaji i ulaznice za FAN PIT po ceni od 4.490 dinara, kao i GOLD VIP dnevne ulaznice za 4. jul po 12.000 dinara. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice Exitfest.org i putem prodajne mreže GigsTix.com.

(SMP)

Komentari