Lajkujte SMP na Facebooku

Srpski Metal Portal Vesti Sarcasm na novosadskom Thrash With Us Festu!

Srpski Metal Portal

Baner

Sarcasm na novosadskom Thrash With Us Festu!

Jednodnevni metal festival pod nazivom Thrash With Us biće održan 24. maja u novosadskom klubu The Quarter. Nastupaju slovenački bendovi Sarcasm i Eruption, te legendarni Bombarder!

sarcasm12312

- Speed Thrash Metal veterani Sarcasm u krugovima ekstremnog zvuka imaju kultni status već dugi niz godina. Bend je vrlo aktivan na sceni i željno isčekuje novi susret sa svojim fanovima u Srbiji. Sarcasm su žarili i palili krajem 80-ih i početkom 90-ih, nastupali su širom bivše Jugoslavije i imali sada već istorijske nastupe na legendarnim metal festivalima u Sarajevu i Novom Sadu. Tokom 2010. godine bend je otprašio energičan koncert pred gomilom fanova kao predgrupa nikome drugome nego bendu Sodom na EXIT festivalu. Iduća 2014. godina je jubilej za bend pošto će se navršiti tačno 25 godina od izlaska njihovog prvenca Crematory - navodi se u saopštenju organizatora.

hatebreed12312antr

Poznate cene karata za Hatebreed i Napalm Death

Sastav Eruption takođe dolazi iz Slovenije, a ekipa neguje direktan tehnički oldschool thrash metal

- Bend iza sebe ima nekoliko demo snimaka i dva studijska albuma od kojih je najsvežiji Tenses Collide objavljen za Xtreeme Records iz Španije. Momci su vrlo zapaženi na svojim živim nastupima prepunim energije i profesionalnosti, a posebno će obradovati fanove bendova kao što su: Anthrax, Testament, Over Kill - stoji u saopštenju.

Bombarder nije potrebno posebno predstavljati. Reč je o kultnom thrash speed metal sastavu, osnovanom u Sarajevu, koji danas deluje u Beogradu. Grupa iza sebe ima šest studijskih albuma, od kojih je poslednji Ima li života prije smrti, objavljen 2010. godine.

Pored pomenutih bendova u narednom periodu će biti potvrđeno još nekoliko bendova koji će nastupiti na festivalu.

Za sve vreme trajanja festivala biće organizovan Metal Market na kome će biti ponuda novih i polovnih: vinila, CD-ova, kaseta, majica, bedževa i svih ostalih fan rekvizita, a najavljen je i metal DJ program.

(SMP)

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

SMP na Facebooku

Arhiva bendova

banner arhivasrpskihbendova180x400


Koncerti

pestilence plakat
acroholia plakat1231
plakat dogeatdog
plakat thrashwithusfest
sepultura plakat
srpskimetalfestival plakat1
ironmaiden plakat3111

SMP album godine

alekdarson najboljialbum2013


Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner