Lajkujte SMP na Facebooku

Srpski Metal Portal Vesti Invasion from the East stiže u Kragujevac

Srpski Metal Portal

Baner

Invasion from the East stiže u Kragujevac

Nakon dvodnevnog Invasion from the East festivala koji je nedavno održan u Novom Sadu, neumorna ekipa iz Miner Recordingsa najavila je novi festival, koji će biti održan 27. aprila u Arena Fun Factoryu u Kragujevcu.

deadly-mosh311

Na festivalu će nastupiti Novosađani Kolaps, Obscured, M.A.D:Goya i Concrete Sun, beogradski sastav Instead of a Kill, Downstroy iz Kikinde, dok su domaćini Deadly Mosh (na slici iznad), Iveza and Elements i Brainwashed.

destroyer666123123antr

Deströyer 666 u Beogradu, podrška Krow i Infest!

Festival će, kao što je pomenuto, biti održan u subotu, 27. aprila u Arena Fun Factoryu, koji je smešten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Kragujevcu, u Plaza šoping centru.

Invasion from the East počinje u 21 sat, a ulaznice u pretprodaji koštaju 300 dinara (Dom omladine Kragujevac, Arena Fun Factory ili rezervisanje na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ). Na dan koncert, cena karte biće 350 dinara.

Iz Miner Recordingsa su istakli da će na koncertu biti dostupan bogat merchandise štand sa velikim izborom vinila i diskova. Takođe, na festivalu će premijerno biti predstavljen EP benda Deadly Mosh, Evil in the Night, koji će koštati 400 dinara, a najavljena su i brojna druga iznenađenja.

(SMP)

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

SMP na Facebooku

Arhiva bendova

banner arhivasrpskihbendova180x400


Koncerti

pestilence plakat
acroholia plakat1231
plakat dogeatdog
plakat thrashwithusfest
sepultura plakat
srpskimetalfestival plakat1
ironmaiden plakat3111

SMP album godine

alekdarson najboljialbum2013


Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner