Lajkujte SMP na Facebooku

Srpski Metal Portal SMP Music Info

Srpski Metal Portal

Baner

SMP Music: Info

U duhu konstantne želje za proširivanjem delatnosti Srpskog Metal Portala, i što konkretnije podrške domaćoj metal i rock sceni, odlučili smo se na još jedan potez, a to je pokretanje online izdavačke etikete koja će raditi u sastavu našeg Portala!

Svi smo veoma dobro svesni katastrofalnog stanja u domaćem izdavaštvu. Izdavačke kuće se gase, odavno nema Rock Express Recordsa, sve su ređa izdanja ovih preostalih, pa smo tako svedoci nenormalne situacije da veoma dobri, čak i odlični albumi nekih domaćih sastava ostaju neobjavljeni, a mnogi fanovi metal muzike nikada ni ne dođu u priliku da ih čuju. Upravo zato ćemo se potruditi da barem ovaj drugi deo problema kako treba ispravimo!

Pitanja i odgovori

Ko može da objavi album za SMP Music?

U obzir dolaze svi bendovi sa srpske metal scene, bez obzira na podpravce, usmerenost ili ne ka undergroundu itd. Kvalitet je jedini faktor. Dalje, osim albuma, u obzir za izdavanje dolazi i profesionalno realizovan EP materijal!

Naravno, odmah da naglasimo - sva izdanja SMP Music biće besplatna! Kvalitetan, 320kbps mp3, omot, propratna biografija, dobra produkcija i originalne ideje, biće neki od preduslova koje će bendovi morati ispuniti da bi dobili našu podršku i našli se u katalogu ove online etikete. Sa druge strane, jasno je da će promocija koju ćemo preduzimati kako bismo izreklamirali ta izdanja biti mnogo bolje rešenje, nego da bendovi sami odrađuju taj deo posla.

Zašto bih vam dao svoj album da ga besplatno delite drugima?

Zato što je bolja opcija da album dopre do šireg auditorijuma, nego da kupi prašinu u nečijoj ladici. Važno za napomenuti je da SMP neće praviti probleme u slučaju da bend, nakon što je snimak realizovan preko SMP Music, dobije ponudu od neke izdavačke kuće za objavljivanje fizičkog izdanja albuma (CD ili neki drugi format). U slučaju da se to ne desi, promocija koju besplatno može ponuditi SMP sigurnija je, i jednostavnija opcija nego da bendovi to sami rade.

Šta SMP ima od svega toga?

Ništa. Smile Mi ionako godinama guramo ovu priču iz čiste ljubavi i želje da podržimo rad ovdašnjih bendova, bez snova da će nam ovaj posao obezbediti vile i bazene. Neko mora da bude tu za bendove, mi smo se zadesili dovoljno ludi & uporni, i to je sva filozofija.

Kako da vas kontaktiram?

Zvanični e-mail kontakt za bendove je: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Javite nam se, i dogovorićemo se.

SMP MUSIC IZDANJA

downstroy06 monument06 anima07

Downstroy
One Size Fits All

Monument
Evolved Self Projection

Anima
Spasenje

rd21 seljackabuna07 decontrolled-the-circle-smpmusic

Rain Delay
Slumber Recon

Seljačka Buna
Buna je počela

Decontrolled
The Circle

danilo-sajnovic-bilo-jednom001 serbia-goes-heavy01 amaranth-i-have-the-right-to-remain-silent12312

Danilo Šajnović
Bilo jednom...

V/A
Serbia Goes Heavy

Amaranth
I Have the Right to
Remain Silent

jane-dark-life-on-remains160

 

 

Jane Dark
Life on Remains

 

 

SMP na Facebooku

SMP Music


Koncerti

pestilence plakat
acroholia plakat1231
plakat dogeatdog
plakat thrashwithusfest
sepultura plakat
srpskimetalfestival plakat1
ironmaiden plakat3111

SMP album godine

alekdarson najboljialbum2013


Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner